#uszizzotthon

Az #uszizzotthon programunkat még 2020 tavaszán, az akkori pandémia idején hoztuk létre azért, hogy a foglalkozásainkra járó babák és szüleik ne maradjanak SBA gyakorlatok, dalok és mondókák nélkül a bezártság alatt sem.

Az #uszizzotthon egy előkészítő program is, melyen a köldökcsonk leesésétől lehet részt venni egészen az első foglalkozásig.
Ha az első foglalkozás előtt akár csak pár alkalommal részt vesztek a programban, sem nektek, sem a babának nem lesz olyan idegen az SBA világa, hiszen a dalok, mondókák, gyakorlatok, valamint az óra felépítése is hasonló ahhoz, mint amit a medencében fogtok tapasztalni.

Az #uszizzotthon nem csak egy sima “vész” program, hiszen oktatóink külön képzésen vesznek részt, ahol megtanulják melyik gyakorlatot milyen esetekben használják ahhoz, hogy az eddig befektetett “babauszis munka” ne vesszen el, hogy az eddigi rendszeresség, folytonosság ne szakadjon meg.

Értendő ez akár egy költözés, hosszabb nyaralás, vagy bármilyen okból való kiesés esetén is. (Tehát mikor nem tudtok foglalkozásra járni.)

Speciális, de már ismerős gyakorlatok, mondókák, dalok az otthonotokra szabva egy SBA oktató irányításával.
Ez vár rátok, ha csatlakoztok a programhoz.
Nem fogjátok megbánni, ezt garantáljuk!

A köldökcsonk leesésétől egészen 3 éves korig! (Hiszen tudjátok, a babaúszás elsősorban a kádban kezdődik!)

JELENTKEZÉS

Szülői vélemény:
“Sziasztok! Alszanak a gyerekek, mert nagyon elfáradtak. Én is 😉
Otthoni, fürdőkádas órát tartott nekünk Kati néni. Fantasztikus volt! Próbálkoztunk már magunk is, de oktatóval, a fogásokat kielemezve sokkal hatékonyabb! Rengeteget tanultunk már az első óra alkalmával is és nagyon várjuk a következőt! Mi nagyon hálásak vagyunk, hogy Kati néni biztosítja ezt a lehetőséget, köszönjük! Hozzuk ki a helyzetből a legjobbat és gyakoroljunk addig is, amíg újra együtt lehetünk a nagy medencében! Kitartás mindenkinek!”
-Fióna és Noa anyukája

Stoller Babaúszó Akadémia®️
Vízbiztonság, vízszeretet, SBA.

#SBA #SBAfamily #uszizzotthon