Monok Sára

Monok Sára vagyok, vízimanóból felcseperedett felnőtt. 🙂

Közgazdász diplomám van, PR-t és marketingkommunikációt tanultam, (ezeken a területeken is dolgoztam,) de babysitterként külföldön, majd Magyarországon is sokat foglalkoztam gyerekekkel.

Gyermekkoromban 9 évig versenyszerűen úsztam, a víz máig az a közeg, ahol a legjobban érzem magam. Évekkel ezelőtt megfogadtam, hogy a saját gyermekeimet is viszem az uszodába, amint csak lehet. Így is lett, Bercivel 3 hónapos korában elkezdtünk járni egy közeli fürdőbe. Nagyon szerettük a foglalkozásokat, és a babaúszás rengeteg pozitív hatását látom kisfiam fejlődésén.

Aztán egy családi kirándulás alkalmával megláttam Stoller Katit és a tanítványait a medencében. Földbe gyökerezett lábbal bámultam, hogy milyen élvezettel, biztonsággal és ügyességgel mozognak a kicsik a vízben. Az én fiam is szerette a vizet, de a különbség leírhatatlan volt. Szeged környékén nem találtam SBA oktatót, én pedig irodába már nem szeretnék visszamenni dolgozni. Ezután már gyorsan összeállt bennem a kép, hamarosan elvégeztem a babaúszás oktatásához szükséges tanfolyamot (Egészséges babák és kisgyermekek vízhez szoktatása, nevelése, oktatása és motorikus mozgásfejlesztése vízben végzett játékos feladatok segítségével), majd az SBA csatlakozáshoz szükséges plusz képzést.

Brúnót kb 1 hetes kora óta a rendes nagy fürdőkádban fürdetjük itthon, locsoljuk az arcát. Kis protekcióval (és 100% biztosan abban, hogy tiszta a medence vize) 2 hónaposan már elvittem az uszodába. 😉 A fiaimat nézve a vízben számomra nem kétséges, hogy a babaúszás csodálatos dolog! 

Hiszek benne, hogy Ti is elégedettek lesztek az elért eredményekkel. Gyermekeitek nemcsak nagyon élvezni fogják a játékos foglalkozásokat, hanem a módszernek köszönhetően a vízbiztonságon kívül szilárd alapokat szereznek a későbbi úszástanuláshoz.

 

Sára

 

Berci és Sára

 

Berci, Brúnó és Sára