Helyszínek – Babaúszás


Szeged

A foglalkozások helyszíne az Oázis Rehabilitációs és Egészségfejlesztő Központ. (Szeged, Horváth Mihály utca 5.)

A recepción tudtok az órára becsekkolni, itt tudtok továbbá kulcsot kérni az öltözőben található szerkrényekhez. Ezért cserébe valami apró személyes tárgyat kell leadnotok.

Babaúszás

Az öltöző az 1. emeleten van, a szülők itt tudnak átöltözni és ha kényelmesebb, a nyári időszakban szerintem a (főleg a nagyobb) manókra is ráadhatjátok fent az úszópelust (,papucsot!) és egy fürdőlepedőbe csavarva lehozhatjátok őket. Pelenkázót is találtok az öltözőben.
Ha ezt nem szeretnétek, akkor lent a földszinten, a medencénél két pelenkázó is lesz, valamint napozóágyak. A foglalkozások ideje alatt csak mi tartózkodunk a medencetérben, így a táskákat, ruhákat nyugodtan itt tudjátok hagyni, míg a vízben lesztek.

Úszás után a kicsik éhesek és szomjasak lesznek, az udvaron és az előtérben sok asztal és szék található, itt kényelmesen meg lehet etetni, itatni őket. A medencetérben található napozóágyak szerintem szoptatásra is alkalmasak, de fent az öltözőben is biztosan találtok egy csendes sarkot, ahol ezt megtehetitek.

AquaNatal

Az öltőző az 1. emeleten van, lifttel is fel lehet menni. A fürdőruhán kívül érdemes hozni egy nagyobb törölközőt, vagy fürdőköpenyt, amiben öltözés után le tudtok menni a földszintre, a medencéhez, illetve papucsot.

Az Oázis egy gyönyörű és tiszta új hely, ahol egy kis, vízforgatós tanmedence található, melynek tisztaságát az ÁNTSZ rendszeresen ellenőrzi. Így itt nem kell tartani a közfürdőkben gyakran előforduló fertőzésektől! 🙂

 

 


Mórahalom

A foglalkozások helyszíne a mórahalmi Szt. Erzsébet Gyógyfürdő.(Mórahalom, Szent László park 4.)
A város egész területén díjmentesen lehet parkolni az arra kijelölt helyeken.

Babaúszás

A gyógyászati recepción kell bejönni a fürdőbe, itt van leadva a bejelentkezettek listája. Az órákat az Elixír Hotel medencéjében tartjuk, amely a fém beléptető kapu után rögtön jobbra található. A babakocsikat a kapu után balra lévő fa pult mögött lehet hagyni. A szülők a medencebejárat előtti folyosón jobb oldalon található öltözőt használják, a babákat pedig a medence mellett található hosszú kőpadokon, vagy a felfüggesztett csepp alakú pihenőszékekben lehet átöltöztetni. A táskákat, holmikat, kérlek, hogy hozzátok be a medencetérbe, ne maradjanak kint az öltözőben!