Helyszínek – Babaúszás


Szeged

Napfényfürdő Aquapolis (Szeged, Torontál tér 1.)

Újszegeden a parkolás ingyenes, a fürdő mélygarázsát az alábbi árakon tudjátok igénybevenni: http://www.napfenyfurdoaquapolis.com/hu/arak/
A parkolásért fizetni a fürdő jegypénztárában kell hazaindulás előtt.

A foglalkozásra a fürdő aulájában, a jegypénztárban tudtok jegyet, vagy bérletet vásárolni készpénzzel, vagy bankkártyával. A fürdő pénztárában van leadva a lista, hogy kik érkeznek aznap babaúszásra, ezt a listát alá kell írnotok. Babakocsival is be tudtok jönni a fürdőbe és a medenceterekhez is, érdemes jelezni a pénztáros hölgynek, hogy szeretnétek ezt a lehetőséget kihasználni. A pénztárban egy chipkártyás (műanyag, vízálló) karórát kaptok, amivel az öltözőben egy választott üres szekrényt tudtok zárni, nyitni. Amelyik szülő a vízbe jön a kicsivel, itt öltözzön át, a másik kísérő pedig cserélje a cipőjét papucsra. A kísérőnek érdemes rövidujjú pólóban érkezni, mert a medencetérben nagyon meleg van.

Óra után nyugodtan maradhattok még egy kicsit játszani, pancsolni ugyanebben a medencében, de kérem, hogy másik medencébe, a csúszdákhoz, a kinti részre, a SZUEba ne menjetek át!

Babátokat javaslom, hogy a csodálatos Baba-Mama Világban öltöztessétek át, ahol több pelenkázó, ágy, járóka áll rendelkezésetekre. Úszás után a kicsik éhesek és szomjasak lesznek, ebben a szobában nyugodtan tudtok szoptatni is, a babakonyhában pedig mikrohullámú sütő is van, hogy meg tudjátok melegíteni az egyéb ételt. Ezt a helyiséget az Élményfürdő felé vezető folyosón balra találjátok, innen már rá is lehet látni a wellness medencére, ahol a foglalkozások zajlanak. Tehát, amint kijöttök az öltözőből, jobbra kell fordulnotok a Csendes Wellness felé és elmenni majdnem a folyosó végéig, ahol bal oldalon lesz a baba-mama szoba.


Mórahalom

A foglalkozások helyszíne a mórahalmi Szt. Erzsébet Gyógyfürdő.(Mórahalom, Szent László park 4.)

A város egész területén díjmentesen lehet parkolni az arra kijelölt helyeken.

A gyógyászati recepción kell bejönni a fürdőbe, itt van leadva a bejelentkezettek listája.

Az órákat az Elixír Hotel medencéjében tartjuk, amely a fém beléptető kapu után rögtön jobbra található. A babakocsikat a kapu után balra lévő fa pult mögött lehet hagyni. A szülők a medencebejárat előtti folyosón jobb oldalon található öltözőt használják, a babákat pedig a medence mellett található napozóágyakon, hosszú kőpadokon, vagy a felfüggesztett csepp alakú pihenőszékekben lehet átöltöztetni. A táskákat, holmikat, kérlek, hogy hozzátok be a medencetérbe, ne maradjanak kint az öltözőben!

A medencetérbe a kísérő sem jöhet be utcai cipőben, a váltópapucs mindenki számára kötelező! 

 

 

 


Makó

Hagymatikum (Makó, Makovecz tér 6.)

Makón a parkolás ingyenes, de a Fürdő közvetlen közelében, a Makovecz téren főleg mozgáskorlátozott helyek vannak, így inkább a környező utcákban tegyétek le az autót!

Az aulába nem csak lépcső vezet, így a babakocsit is könnyedén fel tudjátok tolni. A foglalkozásra a jegypénztárban tudtok jegyet vásárolni készpénzzel, vagy bankkártyával, itt van leadva a lista, hogy kik érkeznek aznap babaúszásra, ezt a listát alá kell írnotok. Babakocsival is be tudtok jönni a fürdőbe, az öltözőbe és a medencetérbe is. A pénztárban egy chipkártyás (műanyag, vízálló) karórát kaptok, az öltözőben tudjátok megnézni, hogy hányas számú szekrényhez tartozik az adott óra.
Az öltöző az alagsorban van, lifttel is le tudtok menni. Itt is találtok pelenkázókat, meg az élménymedencetérben balra a tusoló mögött is.

A foglalkozásokat a szépséges nagy oszlop mögötti sakkos medencében tartjuk, amit ezalatt az idő alatt csak mi használunk.
Óra után nyugodtan maradhattok még egy kicsit játszani, pancsolni ugyanebben a medencében, de kérem, hogy másik medencébe, vagy a kinti részbe ne menjetek át! Az órátok más színű lesz, mint a fürdővendégeké.
Az étterem kávézó része már reggel 8-kor kinyit, itt megpihenhettek, vagy megetethetitek a babátokat óra után. Szoptatós szoba a Gyerekvilágban van, ami 10-kor nyit.