Helyszínek – Babaúszás


Szeged

Napfényfürdő Aquapolis (Szeged, Torontál tér 1.)

Újszegeden a parkolás ingyenes, a fürdő mélygarázsát az alábbi árakon tudjátok igénybevenni: http://www.napfenyfurdoaquapolis.com/hu/arak/
A parkolásért fizetni a fürdő jegypénztárában kell hazaindulás előtt.

A foglalkozásra a fürdő aulájában, a jegypénztárban tudtok jegyet, vagy bérletet vásárolni készpénzzel, vagy bankkártyával. A fürdő pénztárában van leadva a lista, hogy kik érkeznek aznap babaúszásra, ezt a listát alá kell írnotok. Babakocsival is be tudtok jönni a fürdőbe és a medenceterekhez is, érdemes jelezni a pénztáros hölgynek, hogy szeretnétek ezt a lehetőséget kihasználni. A pénztárban egy chipkártyás (műanyag, vízálló) karórát kaptok, amivel az öltözőben egy választott üres szekrényt tudtok zárni, nyitni. Amelyik szülő a vízbe jön a kicsivel, itt öltözzön át, a másik kísérő pedig cserélje a cipőjét papucsra. A kísérőnek érdemes rövidujjú pólóban érkezni, mert a medencetérben nagyon meleg van.

Óra után nyugodtan maradhattok még egy kicsit játszani, pancsolni ugyanebben a medencében, de kérem, hogy másik medencébe, a csúszdákhoz, a kinti részre, a SZUEba ne menjetek át!

Babátokat javaslom, hogy a csodálatos Baba-Mama Világban öltöztessétek át, ahol több pelenkázó, ágy, járóka áll rendelkezésetekre. Úszás után a kicsik éhesek és szomjasak lesznek, ebben a szobában nyugodtan tudtok szoptatni is, a babakonyhában pedig mikrohullámú sütő is van, hogy meg tudjátok melegíteni az egyéb ételt. Ezt a helyiséget az Élményfürdő felé vezető folyosón balra találjátok, innen már rá is lehet látni a wellness medencére, ahol a foglalkozások zajlanak. Tehát, amint kijöttök az öltözőből, jobbra kell fordulnotok a Csendes Wellness felé és elmenni majdnem a folyosó végéig, ahol bal oldalon lesz a baba-mama szoba.


Mórahalom

A foglalkozások helyszíne a mórahalmi Szt. Erzsébet Gyógyfürdő.(Mórahalom, Szent László park 4.)

A város egész területén díjmentesen lehet parkolni az arra kijelölt helyeken.

A gyógyászati recepción kell bejönni a fürdőbe, itt van leadva a bejelentkezettek listája.

Az órákat az Elixír Hotel medencéjében tartjuk, amely a fém beléptető kapu után rögtön jobbra található. A babakocsikat a kapu után balra lévő fa pult mögött lehet hagyni. A szülők a medencebejárat előtti folyosón jobb oldalon található öltözőt használják, a babákat pedig a medence mellett található napozóágyakon, hosszú kőpadokon, vagy a felfüggesztett csepp alakú pihenőszékekben lehet átöltöztetni. A táskákat, holmikat, kérlek, hogy hozzátok be a medencetérbe, ne maradjanak kint az öltözőben!

A medencetérbe a kísérő sem jöhet be utcai cipőben, a váltópapucs mindenki számára kötelező!