Stoller módszer

A Stoller Babaúszó Akadémia olyan speciális babaúszási programot fejlesztett ki, mely a vízszeretet és vízbiztonság mellett már a kezdetektől az úszásoktatásra készíti fel a gyermekeket játékos formában.

Fontos, hogy óráinkon a picik csak játszanak, mi a szülőket oktatjuk, nekik kell megtanulni a különböző fogásokat, merítéseket. A folyamatos hibajavításnak köszönhetően egyre ügyesebbek is lesznek! És minél ügyesebb egy szülő, annál ügyesebb lesz a babája is.

A stolleres órákon sokat énekelünk és mondókázunk, számos eszközt, színes játékot használunk. A dalok, ritmusok, játékok, feladatok óráról-órára visszatérnek, hiszen mind tudjuk, hogy a rendszeresség, a szertartások milyen fontosak a babák életében. Mindezeknek köszönhetően a picik egy olyan komplex korai fejlesztést kapnak, ami szinte sehol máshol nem lehetséges az uszodán kívül.

A program olyan tanusító védjegy alatt álló, tudatos tanmenet szerint felállított feladatsorokat tartalmaz, melyeket csak az SBA oktatói használhatnak. Ők folyamatosan kötelező videótréningeken, továbbképzéseken vesznek részt.

Stoller Babaúszó Akadémia®️
Vízbiztonság, vízszeretet, SBA.

#SBA #SBAfamily