Rapi Mónika

Rapi Mónika vagyok, mindig pozitív és tele energiával.

Az életemben mindig is jelen volt az úszás. A futás mellett ez az ami kikapcsol és feltölt. Az érettsegi után 2006-ban vízimentő vizsgát szereztem, majd két nyarat töltöttem a Balatonon és dolgoztam vízimentőként. 

2012-ben találkoztam először a babaúszással, miután megszületett az unokahúgom. Egyébként is nagyon szeretem a gyerekeket és mindig is tudtam, hogy majd velük szeretnék foglalkozni. Mikor megláttam az első babaúszó foglalkozást, magával ragadott a látványa, ahogy a picurok önfeledten, otthonosan mozognak a vízben. Ebben az időben én külföldön éltem és dolgoztam babysitterként, így babaúszó oktatóvá válásom csak egy álom maradt a fejemben. 2013 elején költöztem vissza Budapestre, ahol egy bölcsődében kezdtem el dolgozni, ezzel párhuzamosan pedig elvégeztem a kisgyermekgondozó és nevelő szakot is. 2014 végén Szegedre sodort az élet, itt is sikerült elhelyezkednem egy bölcsődében és pici gyerekekkel foglalkoznom. 

2016-ban megszületett a kislányunk, Villő. Amint betöltötte a 3. hónapot, elkezdtünk heti 2-3 alkalommal babaúszásra járni. Ekkor került be a babaúszás újra az életembe és ismerkedtem meg Monok Sárával és az SBA -val. 2017 őszén pedig lehetőséget kaptam arra, hogy a tanfolyam elvégzése után, SBA oktatóként együtt dolgozhassunk a Tengericsillagoknál.

Remélem sokatokkal találkozunk majd a vízben és együtt fektethetjük le a biztos alapokat a későbbi úszás tanuláshoz. 

 

Móni