Rapi Mónika

Rapi Mónika vagyok, két kislány boldog anyukája. 

Mindig is tudtam, hogy olyan munkát szeretnék, mely során gyerekek között lehetek. Eredetileg kisgyermek nevelőként dolgoztam egy családi napköziben. De a babaúszás, mint a gyermekekkel való foglalkozás már elég régóta itt volt a fejemben. Testközelben akkor találkoztam vele, mikor az első kislányunk megszületése után elmentünk az első foglalkozásra. A kezdetektől fogva imádtuk, hetente 2-3 alkalommal jártunk és járunk a mai napig is mind a két gyermekünkkel. Amellett, hogy láttuk, kislányaink hogyan fejlődnek a vízben, olyan barátságokat kötöttünk, amelyek még a mai napig is megmaradtak. 
Majd 2018 elején Sára új oktatót keresett a Tengericsillagokhoz. Az SBA babaúszó oktató képzés elvégzése után csatlakoztam be én is a csapatba, azóta találkozhattok velem is, mint oktatóval a vízben. 
 
Hálás vagyok, hogy ennyi kis manó arcára csalhatok mosolyt nap mint nap, láthatom, ahogy a szülőkkel együtt fejlődnek a vízben, osztozhatok a babaúszás során szerzett sikereikben.
 
Ahogy egyre nagyobbak lettek a rendszeresen hozzám járó gyerekek, fontosnak tartottam jobban megérteni az úszásoktatás alapjait, így 2020 nyarán úszásoktatói végzettséget is szereztem.  
 
Remélem sokatokkal találkozunk majd a vízben!

Móni